Three Swords Coaching

Locatie: Adres: Hendrik Hosstraat 53 Amsterdam, Gein.
Datum: Dinsdag 13 aug 19.15-21.30
Deelnemers: 6-12
Kosten: €25,- per persoon en je mag gratis een tweede man meenemen.
(Als je een tweede man gratis mee neemt, laat die een e-mail sturen naar Threeswordscoaching@gmail.com dat hij met jouw gratis mee gaat.)
Locatie: Bij mij thuis
Adres: Hendrik Hosstraat 53 Amsterdam, Gein.
Ticketverkoop: https://hipsy.nl/three-swords-coaching

OV: 10-15min. lopen metro Gein
Auto: voorlopig nog gratis parkeren

Kantekening: Qua privacy is het wel goed om te weten dat ik met 3 andere huisgenoten samenwoon. Ik heb afgesproken dat ze niet in de tuin zullen zijn terwijl wij daar bezig zijn.

Wanneer

Elke eerste dinsdag van de maand

Inloop vanaf 19.15

19.30 beginnen we stipt.

Kosten

Voor het faciliteren/coördineren vraag ik een kleine vergoeding van €25,-, hierbij mag je een tweede man gratis meenemen. Wie in jouw omgeving gun jij dit en zal er veel waarde uit krijgen?

Wat

19.15-19.30 inloop
– kampvuur aanmaken
– drinken pakken

19.30-19.40 start
-deur dicht
-start ceremonie/meditatie
-introductie/spelregels vaststellen
-check in (1-2 min), wat speelt er in je leven sinds vorige keer/relatie “schoon” tussen de andere deelnemers in de groep.

19.40-21.20 deel cirkel
– 100 min. dus minimaal 10 min. per man bij 10 mannen

21.20-21.30 einde
– feedback over faciliteren
– datum/tijdstip volgende
– eindceremonie/meditatie
– opruimen: glazen en kussens binnenzetten

Hierbij zit inbegrepen:

– Kampvuur en hout voor kampvuur
– Marshmallows (veganistisch)
– Andere snacks
– Water/ Thee

Wat je mee naar huis neemt/wat je hieruit krijgt

Empathie en verbondenheid: In een mannen deel cirkel kun je ontdekken dat je niet alleen bent en dat andere mannen vergelijkbare uitdagingen doormaken. Dit kan een gevoel van opluchting en bevrijding bieden.

Door te luisteren naar de verhalen en ervaringen van andere mannen, kun je een dieper begrip ontwikkelen voor de diversiteit van de mannelijke ervaring. Dit kan leiden tot een gevoel van verbondenheid en solidariteit met andere mannen.

Inzichten en wijsheid: De diverse achtergronden en ervaringen van de mannen in de groep kunnen leiden tot waardevolle inzichten en wijsheid. Door openlijk te praten over je gedachten, gevoelens en uitdagingen, kun je groeien op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Je kunt nieuwe ideeën en perspectieven opdoen die je kunnen helpen bij je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Rust en ontspanning:

Door uit te spreken wat je dwars zit kan dit helpen om bewust te worden van eventuele stress, angst of andere negatieve emoties die je ervaart. Door ze te erkennen en te benoemen, kun je beter begrijpen wat er speelt en werken aan het verminderen ervan.

Door te luisteren naar de ervaringen en uitdagingen van andere mannen, kun je je bewust worden van de verschillende manieren waarop andere mannen ontspanning en rust nastreven. Dit kan je helpen om te reflecteren op je eigen behoeften en voorkeuren, en te ontdekken welke activiteiten en praktijken het beste voor jou werken.

Ten slotte zijn kampvuren ook gewoon leuk en zorgen voor een gevoel van ontspannenheid, geborgenheid, gemeenschap en het gevoel om even weg te zijn van het dagelijks leven.

Een kampvuur en de hypnotiserende vlammen observeren kan een vorm van mindfulness of meditatie zijn. Het kan helpen om in het moment aanwezig te zijn, gedachten tot rust te brengen en stress los te laten.

Over mijzelf

Ik heb een studie achtergrond in psychologie en coaching en ben mijn eigen coachingspraktijk gestart met als doelgroep mannen, Three Swords Coaching. Ik organiseer hierbij zowel groepsactiviteiten als dat ik individuele sessies aanbiedt.

Op dit moment is mijn website nog in aanbouw, maar je kan alvast een kijkje nemen op www.threeswordscoaching.com.

In de tussentijd kun je mij ook vinden op sociale media onder mijn naam, Christopher Mook of Three Swords Coaching. Ik ben vindbaar op facebook en LinkedIn. Je kan je ook opgeven voor de e-mail lijst, waarbij je maximaal 1 keer in de twee weken een e-mail ontvangt.

Contact
Heb je vragen of wil je een sessie boeken? Neem dan contact met me op.

threeswordscoaching@gmail.com
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van mijn coaching en schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.
©2024 Three swords coaching