Three Swords Coaching
Over

Coach voor mannen

Mijn verhaal

Ik ben Christopher mook en oprichter van Three Swords Coaching. Sinds 2012, heb ik mij verdiept in het coaching en training vakgebied. Dit heb ik naast mijn coachingspraktijk gedaan door vele opleidingen, zoals mijn Bachelor Toegepaste Psychologie, en een door de NOBCO-beroepsvereniging erkende coachingsopleiding. Maar ook door vele stages en werk als studieadviseur bij een Hogeschool. Klik hier voor de verschillende opleidingen.

Over de jaren heen werd mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling van mijzelf en mensen
om mijn heen steeds groter. Na een omweg met verschillende werkzaamheden en stages
geprobeerd te hebben, kwam ik erachter dat ik het beste tot mijn recht kom met een eigen praktijk. Lees hier verder waarom ik voor het ondernemerschap kies.
Voor mannen
Er zijn verschillende redenen waarom ik gekozen heb voor de doelgroep mannen. In deze blog heb ik mijn verschillende redenen uiteengezet. Toen ik voor deze doelgroep koos was ik een naam en logo aan het bedenken voor mijn praktijk. Ik wilde iets met emoties uitstralen, maar ook juist stoer en vooral niet te zoetsappig. Ik zag toen voor mij een hart met een zwaard erdoorheen. Na even verder te googlen kwam ik op een afbeelding van een tarotkaart terecht, de drie van zwaarden.

Nu heb ik niet heel veel met tarotkaarten. Ook zijn er vele verschillende betekenissen die toe worden geschreven aan deze kaart. Echter één van betekenissen voelde erg kloppend met wat ik doe. En dat was de globale betekenis: “In je hart geraakt worden, hart en verstand op één lijn krijgen.” Samen met dat ik de afbeelding mooi en kloppend vond heb ik dus de naam van mijn praktijk en mijn logo zijn gebaseerd op deze kaart.
Recht door het hart
Om nog te benadrukken hoe mijn coaching is, heb ik dit gebruikt als tagline. Ik ben niet van eromheen praten, maar meer van direct naar de kern van het probleem. Ik zal dus niet zo snel je gevoelens sparen omdat het ongemakkelijk en écht wordt.

Een mooie uitdrukking die hier past is dat “zachte heelmeesters stinkende wonden maken”. Van mij kan je dus een Harde heelmeester verwachten, waarbij het soms pijn doet, maar wel met de intentie om je wonden zo effectief en efficiënt mogelijk te genezen.

Mijn missie

Mijn missie is om mannen met zichzelf en anderen te laten verbinden op diepe manier. Dit doe ik door verstand en gevoel op één lijn te krijgen, zodat mannen een stap dichterbij komen bij wat ze écht ten diepste willen.
Benieuwd naar wat er jou te wachten staat als je jouw deur naar je onbewuste opent?
Neem een kijkje bij mijn aanbod en reviews
Contact
Heb je vragen of wil je een sessie boeken? Neem dan contact met me op.

threeswordscoaching@gmail.com
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van mijn coaching en schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.
©2024 Three swords coaching