Three Swords Coaching
Reviews

Wat zeggen klanten

Video reviews

Voornaam achternaam
Voornaam achternaam
Voornaam achternaam

Google reviews

Jurre van den Bosch
Jurre van den Bosch
17/01/2024
Op 2 januari had een ik een intieme dag met Chris en nog een andere deelnemer. We hebben op een fijne manier aan onze vraagstukken kunnen werken, waarbij ons gevoel leidend was. Door de juiste methodiek in te zetten konden we bij het gevoel komen dat ons de antwoorden gaf die we zochten.
Balázs Somogyi
Balázs Somogyi
10/01/2024
Ik heb met Christopher (en een kleine cirkel) een hele leuke dag gehad, besteed aan het maken van keuzes en een groepscoachingsessie. Ik heb veel geleerd over mezelf, het besluitvormingsproces en hoe we bewust onze intuïtie in ons leven kunnen gebruiken.
Rob de Jeu
Rob de Jeu
30/12/2023
Een fijne knusse setting waar ik mij snel op mij gemak voelde om te delen wat er in mijn leven speelt. Er was ruimte voor interactie waarbij constructieve en kritische vragen van de cirkelleider (Christopher) mij hielp antwoorden in mijzelf te vinden over onzekerheden en te maken keuzes in het leven. Aanrader!
Tomas van Duin
Tomas van Duin
29/09/2023
Chris zet een fijne sfeer neer. Zijn workshop keuzes maken als een koning vond ik the point, inzichtelijk en geaard. Al met al een erg aangename ervaring!
Toon Alfrink
Toon Alfrink
29/09/2023
Het is verbazingwekkend effectief om met een paar bewuste mannen rond het vuur te gaan zitten en gewoon even te bespreken wat je bezig houdt. Het geeft een sterke basis voor de keuzes die ik maak en in de interpretaties die ik gebeurtenissen geef. Ik weet dat ik de boel met wijsheid aanpak, want ik heb de steun van de mannen.
Harm Binnenkade
Harm Binnenkade
28/09/2023
Dankzij Chris ging ik van een worstelende programmeur naar een echte A-student aan de universiteit. Chris kon tussen de regels door lezen en hielp me mijn verloren passie te herontdekken. Nu dit deel van mijn leven is opgeruimd, zullen de volgende zeker volgen! Bedankt Chris!
Tom de Graaff (be li no)
Tom de Graaff (be li no)
28/02/2023
Tweede helft 2022 heb ik een coachingstraject gevolgd bij Chris. Zeer leerzaam en mooi om te zien hoe je nog zoveel over jezelf kunt ontdekken. Via goed gestructureerde sessies steeds een stapje verder komen. Voor mij zeer nuttig en een echte aanrader!


Contact
Heb je vragen of wil je een sessie boeken? Neem dan contact met me op.

threeswordscoaching@gmail.com
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van mijn coaching en schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.
©2024 Three swords coaching